Motgangen fortsatte mot Fana 2

Tertnes gikk hardt ut mot Fana 2, men den jevne kampen endte til slutt med tap for ungguttene fra Fana. Tertnes kom tidlig under og måtte jage utligningen, men istedet var det Fana 2 som punkterte kampen 4 minutter på overtid.

Les hele saken

Tilbakesteg mot NHH

Etter to seire på rad, var det bom stopp for Tertnes da laget møtte NHH mandag 25/9 på Åstveit. Tertnes tapte fortjent mot et sprudlende og bra NHH lag.

Les hele saken

Overbevisende seier mot Djerv

Tertnes overbeviste og gjorde en god prestasjon i kampen mot Djerv. Til slutt ble det 5-0 og laget er i rute i kampen om opprykk.

Les hele saken

Tilbake på vinnersporet mot Austevoll

En god andre halvdel var nok til å sikre 3 poeng i oppgjøret mot Austevoll lørdag 9. september. Dermed befestet Tertnes sin ledelse på tabellen foran de viktige høstkampene fremover.

Les hele saken

Surt tap mot Lyngbø

Tertnes hadde spillet og initiativet i kampen, men det var Lyngbø som stakk av med poengene da lagene møttes på Åstveit lørdag 2. september.

Les hele saken

Viktig bortepoeng mot Bjarg

Tertnes sikret lørdag 26. august et verdifullt bortepoeng mot opprykksrivalen Bjarg. Hjemmelaget tok ledelsen, men Eirik Nielsen Hornnes utlignet 10 minutter før slutt.

Les hele saken

Solid seier mot Bremnes

Tertnes var tilbake på vinnersporet da Bremnes måtte tåle 6 baklengs i fredagens oppgjør. Bortelaget startet begge omgangene best, men Tommy Gaustad puttet tre ganger og sikret seieren for hjemmelaget.

Les hele saken

Innledet høstsesongen med tap mot Vestsiden-Askøy

Tertnes innledet høstsesongen med tap mot Vestsiden-Askøy

Les hele saken

Tommy Gaustad klar for Tertnes

Foran høstsesongen har Tertnes forsterket stallen med angriperen Tommy Gaustad. Tommy har tidligere spilt for Vadmyra og Åsane, men siden 2015 har han spilt for Lysekloster. Her har han fått 53 kamper og notert seg for 23 mål.

Les hele saken

Herlig innstilling ga 3 poeng mot Trott

For femte gang denne våren holdt Tertnes tett bakover og tok med seg tre meget viktige poeng i vårens siste seriekamp. Et sterkt kollektiv la ned den nødvendige innsatsen mot Trott, og tar dermed ferie på tabelltoppen.

Les hele saken