Bertel O. Steen BERGEN Cup 22. april 2017

Panorama

Velkommen til nok en 3v3 Tertnes !

Kjære fotballvenner!

Bertel O. Steen BERGEN og Tertnes Fotball ønsker velkommen til ferdighetsutviklende og gøy 3v3 fotball på Åstveit Idrettspark.

3v3 er turneringsformen med høy intensitet, mye ballkontakt og maksimal effektiv spilletid. NFF og HFK innfører 3 mot 3 som spillform for 5 og 6 åringer fra 2015. Vi gjør denne morsomme spillformen tilgjengelig for alle opp til 14 år.

Påmelding her

Lagene bør melde på alle i spillergruppen, og inndele lagene så jevnt som mulig. Jevne kamper gir mest spenning, ballkontakt og spilleglede. Hos oss i Tertnes Fotball topper vi ikke lag

Velkommen til en trivelig helg med fotballglede og aktivitet. I tillegg til salg av mat og drikke mm.  Vi byr på balltriksing fra lokale ungdommer, de er utrolige med ball!!

 

Spørsmål/informasjon vedr. påmelding til e-post : info3v3@tertnes.no

Se også hva 3v3 konseptet går ut på www.3v3.no, på Facebook, og på Youtube og 3v3 Norge.

 

 

 

Steinsenteret Åsane NY logo

 

 

 

I 1968 ble Åsane Sand og Singel etablert av Sjur Arvid Toppe. Åsane Steinsenter er i dag en familiedrevet bedrift med stor butikk og over 50 transport- og anleggsmaskiner av alle slag.

Skjermbilde

 

 

 

 

Vi skal bli Norges beste nabo! Vi leier ut utstyr, verktøy og maskiner, til store og små bedrifter, samt folk flest. Glade og fornøyde kunder skal sikre en sunn og voksende forretningsdrift. Vi skal sette folk i stand til å klare seg selv.

 

Fra turneringen i 2014:

Her kan du se YouTube videoen, og Åsane Tidende sin artikkel!

Panorama

Diplom eksempel
3v3

 

  • 6. januar 2013