Tertnesdagen 2016

VIL DU BLI KJENT MED DET ALLSIDIGE AKTIVITETSTILBUDET I TERTNESOMRÅDET? TERTNES IL HAR NOK EN GANG GLEDEN AV Å INVITERE TIL TERTNESDAGEN PÅ ÅSTVEIT!

Aktivitetene er organisert gjennom en løype med poster i området rundt Åstveit Idrettspark, Åstveithallen og Tertnes Idrettslag klubbhus, og vi håper at store og små har lyst til å prøve seg på de ulike aktivitetene som tilbys. I tillegg til å vise frem idrettslagets egne aktiviteter, stiller blant annet også Ulset Basket, Åsane Vektløfterklubb, Bergen Badmintonklubb, Norna-Salhus friidrett og Tertnesparken Barnehage med egne poster i løypen. Dessuten vil spillere fra Tertnes Håndball Elite dele ut billetter til sesongens første hjemmekamp til alle som deltar på aktivitetsløypen.

Åpning av Tertnesdagen er ved klubbhuset kl. 11:00, der løypen starter før en ender opp igjen ved klubbhuset, med avslutning og premieutdeling kl. 14:00. All deltakelse er GRATIS, og alle som er med på løypen er med i trekningen av flotte premier gitt av lokale bidragsytere. I tillegg vil det bli salg av mat og forfriskninger i klubbhuset og i Åstveithallen.

Hjertelig velkommen til Tertnesdagen 2016!

Invitasjonsflyers2016

  • 19. august 2016
  • mbrox