Rekordpåmelding til 3v3 Tertnes på lørdag.

Hele 206 lag er påmeldt til vår årlige 3 mot 3 turnering på lørdag. Sparebank 1 SR-Bank er sponsor til denne høyintensive og ferdighetsutviklende fotballturneringen.

SB1-SR_Bank_2I de 6 årene turneringen har vært arrangert av Arna-Bjørnar og Tertnes, ser det nå omsider ut som interessen er økende. Flere og flere får øynene opp for denne mer tekniske turneringsformen, med intensive kamper 3 mot 3, kontinuerlige avgjørende situasjoner i forsvar og angrep, og mye ballberøring.

Velkommen til en trivelig lørdag med fotballglede og aktivitet. Vi starter kl 0900, siste kamp er kl 20, 526 kamper! I tillegg til salg av mat og drikke mm. byr vi på gratis kaffe, popcorn, fengende musikk samt underholdning til inspirasjon for alle og enhver. Vi byr på hastighetsmåler, så de som vil kan måle sin skuddstyrke. Vi byr på balltriksing fra lokale ungdommer fra Vaksdal og Os, de er utrolige med ball!! Preben Kleppe Lilletvedt fra Vaksdal og Sondre Ødegård Aksnes fra Os kommer!

Se en liten smakebit på hva de kan i denne invitasjonsvideoen de lagde for oss i sommer.

Stjerneserien for barn kommer!

Kampoppsett

Vi gleder oss, og håper alle får en fin opplevelse.

fb23

For mer informasjon se hjemmesiden.

stjerneSB1-SR_Bank_2Panorama

  • 13. september 2015
  • pmhjulstad