Tertnesdommer debuterer i tippeligaen

Tertnes vil gratulere Adrian Gjendemsjø med oppdrag i Tippeligaen som 4. dommer i kampen mellom Tromsø og Molde imorgen kl 19 på Alfheim. Dette er Tertnes sitt første dommerbidrag på øverste nivå!

AdrianAdrian som har flyttet nordover for å ta en lang utdannelse som pilot har nå fått nye muligheter og tatt store steg som dommer. Han rykket ifjor opp til 2. divisjon som hoveddommer (HD) og fikk flere oppdrag som 4. dommer i den gang Adeccoligaen. Vi som har fulgt Adrian tett i flere sesonger viste at det kunne åpne seg flere dører i Nord Norge og iår ser vi at dette stemmer, det har blitt 1. runde i NM som HD med Tromsø og 2. runde som HD med Rosenborg. Nå er han altså tildelt 4. dommer oppdrag i Tippeligaoppgjøret mellom Tromsø og Molde, noe som gjør han til Tertnes sin første dommer som er involvert på øverste nivå. Klubben er utrolig stolt av å ha Adrian i klubben og ønsker han lykke til videre med studiene og dommerkarrieren!

  • 4. juni 2015
  • pmhjulstad