Pressemelding ITEC 2015

Tertnes Fotball Herrer arrangerer G14 Elitecup, ITEC, i palmehelgen for 8. år på rad.

Logo

Tertnes Fotball Herrer har i åtte år arrangert kanskje den mest prestisjetunge elitecupen i landet for gutter 14. I år får vi besøk av spillere fra akademiet til Sheffield United, samt Hammarby fra Sverige.  Strømsgodset er også tilbake, etter at de sist deltok i turneringen i 2013, og i 2011 med blant andre Martin Ødegård på laget.

De lokale lagene som er med i Importgruppen Tertnes Elite Cup er Tertnes, Fyllingsdalen, Nest Sotra/Nordre Fjell, Brann og Fana. Noen av lagene har måttet kvalifisere seg gjennom Vinterserien. Hordalandslagene har brukt å gjøre det godt i cupen, og vi er spent på hvor gode lagene er i forhold til gode lag i Norge og Europa.

– «Målet til Tertnes Fotball er at vi skal ha den definitivt beste elite cupen for gutter 14 år i Norge. Med god hjelp av vår sponsor Importgruppen har vi nå fått to utenlandske lag til cupen, noe som vi tror gjør at cupen blir enda bedre», sier Pål M Hjulstad, styreleder i Tertnes Fotball Herrer.

Cupen starter med en oppvisningskamp mellom Sheffield United og Tertnes sine 2000 gutter torsdag 26. mars klokken 1800. Media inviteres til åpningen av cupen og første ordinære kamp er Tertnes – Sheffield United, fredag 27. mars kl 16.

Kampoppsett og mer informasjon om cupen kan en finne her: http://gammel.tertnes.no/itec/

Vibeke Leknes, Ansvarlig leder ITEC

Tertnes Fotball Herrer, Mobil 4569 7291, e-post: vibekerune@hotmail.com

Kampoppsett

  • 25. mars 2015
  • pmhjulstad