ITEC 2015 i rute

Følgende lag er påmeldt og bekreftet til Importgruppen Tertnes Elite Cup i 2015: Sheffield United, Hammarby, Strømsgodset, Brann, Viking, Skeid, Oppsal, Fyllingsdalen, Djerv 1919, Vard, Florø, Førde, Bremnes og Tertnes Fotball Herrer!

Turneringen er fulltegnet. Velkommen til Norges beste eliteturnering for 14 åringer!

Logo

Planlegginen er i full gang, og i år består dugnadsgjengen av Tertnes sine 2001 lag og 2002 lag. Cupen spilles tradisjonen tro i palmehelgen, fre 27. mars til søndag 29. mars.

Visste du at Martin Ødegaard har spilt på Åstveit? Under cupen i 2011 spilte Martin på Strømsgodset sitt 1997 lag som tapte finalen mot Aldershot. Da var han 12 år. Her er bildet fra premieutdelingen på sidene for 2011. Finner du han på bildet? Strømsgodset kommer også i år.

SAMSUNG

Cupen starter med en vennskapskamp torsdag kveld 26. mars da Sheffield United ankommer, og kampen blir mellom vår 2000 årgang mot Sheffield United sin 2001 årgang.

Selve cupen starter med puljespillet fredag ca kl 16. Lørdag fortsetter puljespillet, og på kvelden spilles kvartfinaler. Sluttspillet går søndag med semifinaler og plasseringskamper, før finalene går rundt kl 15 søndag.

Vi kan love høy sportslig kvalitet, åpen kiosk og god stemning. mvh styret


sponsor liten
 Importgruppen (Steinsenteret) er hovedsponsor for ITEC og Tertnes Fotball Herrer.

SH og Hammarby

  • 27. januar 2015
  • pmhjulstad