Tertnesdagen 2014

fb14VIL DU BLI KJENT MED DET ALLSIDIGE AKTIVITETSTILBUDET
I TERTNESOMRÅDET? TERTNES IL HAR GLEDEN AV Å INVITERE TIL TERTNESDAGEN PÅ ÅSTVEIT!

Aktivitetene er organisert gjennom en løype med poster i området rundt Åstveit Idrettspark, Åstveithallen og Tertnes Idrettslag klubbhus, og vi håper at store og små har lyst til å prøve seg på de ulike aktivitetene som tilbys. I tillegg til å vise frem idrettslagets egne aktiviteter, stiller blant annet også Norna-Salhus (friidrett), Åsane Vektløfterklubb og Tertnes Førskole med egne poster i løypen. Dessuten vil spillere fra Tertnes Håndball Elite være tilstede.

Nytt av året er at vi arrangerer full Stjerneserierunde på Tertnesdagen. Stjerneserien er en fotballserie for funksjonshemmede barn, unge og voksne i Hordaland, og denne søndagen er
det Tertnes sin tur å arrangere kamper på hjemmebane. Vi kan love fartsfylte kamper med mye entusiasme og humør!

Åpning av Tertnesdagen er ved klubbhuset kl. 11:00, der løypen starter før en ender opp igjen ved klubbhuset, med avslutning og premieutdeling kl. 14:00. All deltakelse er GRATIS, og alle som er med på løypen er med i trekningen av flotte premier gitt av lokale bidragsytere. I tillegg vil det bli salg av mat og forfriskninger i klubbhuset og i Åstveithallen.

Flyer Tertnesdagen_2014

  • 10. september 2014
  • pmhjulstad