Pressemelding om ITEC

Tertnes Fotball HERRER arrangerer G14 Elitecup, ITEC, for 8. år på rad

Tertnes Fotball Herrer har i åtte år arrangert kanskje den mest prestisjetunge elitecupen i landet for gutter 14. I år får vi besøk av spillere fra akademiene til Fulham og Røde Stjerne. Geoff Warner, leder for Fulham sitt akademi kommer på besøk for tiende året på rad til Bergen. Han sier at «Hvert år har norske talenter blitt invitert til England på prøvespill».

De lokale lagene som er med i Importgruppen Tertnes Elite Cup er Tertnes, Gneist, Åsane, Sotra og Brann. Noen av lagene har måttet kvalifisere seg gjennom Vinterserien. Hordalandslagene har brukt å gjøre det godt i cupen, og vi er spent på hvor gode lagene er i forhold til noen av de beste lagene i Norge og Europa.

– «Målet til Tertnes Fotball er at vi skal ha den definitivt beste elite cupen for gutter 14 år i Norge. Med god hjelp av vår sponsor har vi nå fått to utenlandske lag til cupen, noe som vi tror gjør at cupen blir enda bedre», sier Pål M Hjulstad, styreleder i Tertnes Fotball Herrer.

Cupen starter med en oppvisningskamp mellom Fulham og Brann sine 99 gutter torsdag 10. april klokken 1930. Media inviteres til åpningen av cupen og første ordinære kamp er Tertnes – Fulham, fredag 11. april kl 16.

Kampoppsett og mer informasjon om cupen kan en finne her: http://gammel.tertnes.no/itec/

###

Morten Eriksen, Sportslig leder ITEC, Mobil 92808383, e-post mo-eri4@online.no

Jan Rune Nordhagen, Ansvarlig leder ITEC,  Tertnes Fotball Herrer, Mobil 91885277, e-post jan.rune@mail.com

Puljeoppsett ITEC 2014

  • 8. april 2014
  • pmhjulstad