Skibussen klar for avgang

Onsdag 22. januar er vi på nytt i gang med skibussen, og ungdom mellom 13 og 26 år ønskes velkommen til å være med bussen til Eikedalen Skisenter. Det har vært lite snø i Eikedalen så langt i vinter, men etter minusgrader og kaldt vær den siste uken satser Eikedalen på å kunne holde åpent for normal drift fra neste uke.

Så hver onsdag utover vinteren (unntatt i vinterferien, samt forutsatt åpent skisenter), kjøres buss med start fra Viddalen kl. 16, og retur fra Eikedalen kl. 21.

Dette er et supert tilbud som vi kan gjennomføre takket være bidrag fra Fysakenheten i Bergen kommune. Vi forutsetter at alle deltakerne klarer seg selv i bakken, likevel har vi på hver tur med en leder over 18 år som selv velger om en vil være i bakken eller «holde fortet» i varmestuen. Ta kontakt om du har anledning til å være med som leder.

Billett til skibussen kjøpes på klubbhuset på dagtid; påmeldingsfrist hver uke er innen tirsdag kl. 14:30, men så lenge det er plass, får en være med om en kommer senere. Pris kr 160 inkluderer både buss og heiskort (kr 80 for buss om en har sesongkort i Eikedalen).

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Marit Brox, tlf 414 49 034/epost marit@tertnes.no.

  • 14. januar 2014
  • mbrox