Årsfest 25. januar 2014

Invitasjon_arsfest_142Enda et Tertnes-år går mot slutten, og tradisjonen tro markeres dette med årsfest på nyåret, nærmere bestemt lørdag 25. januar 2014, som på dagen er 61 år siden idrettslaget ble stiftet.

Til festen på klubbhuset inviteres alle som føler de har en tilknytning til idrettslaget, enten som, tidligere eller nåværende, medlemmer, foreldre, trenere, lagledere, foreldrekontakter, trenere, styremedlemmer og andre; kort sagt ALLE som føler Tertnes Idrettslag har en betydning for dem!

Påmelding til www.bit.ly/arsfest og innbetaling til konto 3625.78.20356 innen 15. januar. Aldersgrense 18 år. Se ellers detaljer i invitasjonen (klikk på bildet).

Tertnes Idrettslag Allianse benytter samtidig anledningen til å ønske alle en god jul og et riktig godt nytt år!

  • 6. desember 2013
  • mbrox