3v3 Tertnes – med teknikk i fokus

Lørdag 26 oktober arrangerer Tertnes Fotball 3v3 Tertnes på Åstveit.

3v3 Tertnes er en turneringsform i sterk vekst, og er en annerledes spillform med kun 3 spillere på hvert lag (pluss en innbytter).

Norges Fotballforbund anbefaler smålagsspill fordi det er den mest grunnleggende fotballaktiviteten, spillerne er involvert hele tiden, mange ballberøringer gir engasjement og raskere læring, kort vei til mål gir mange avgjørende angreps og forsvarssituasjoner. Felles for alle gode fotballspillere er at de har en stor mengde smålagsspill bak seg fra tidlig alder.

3v3 Norge har siden starten i 2011  arrangert ca 30 3v3 Norge turneringer over store deler av landet. I år starter sesongen i april og vi er veldig stolte av at Norges Fotballforbund sammen med Fotballkretsen i Indre Østland er en av våre arrangører i år!

Det blir mange hundre besøkende, og 2 kiosker vil være åpne, vi får besøk av verdensmester i balltriksing Azun, som har oppvisning kl 1130 og 1400, det blir oppvisning av minisquash, alle deltakere får et programblad (kan lastes ned her når klart).

Vi anmoder alle om å ikke parkere ved Åstveit hallen, men ved klubbhuset eller på Tertnes Gymnas.

Vi takker alle som jobber dugnad og spesielt Sparebank 1 SR-Bank som hjelper oss å gjøre dette mulig.

Velkommen til en annerledes fotballcup med teknikk i fokus !

3v3 samarbeidspartnere 2013

  • 21. oktober 2013
  • pmhjulstad