Tertnesdagen lørdag 14. september

Tertnesdagen-logo

Lørdag 14. september kl. 11:00 er det igjen klart for Tertnesdagen, idrettslagets etterhvert tradisjonsrike familiedag på Åstveit! Alle gruppene i idrettslaget deltar, og i år har vi også fått med Åsane Seilforening, Ulset Basket og Norna-Salhus som vil presentere sine aktiviteter. I tillegg tilbyr våre gode naboer i Tertnesparken barnehage aktiviteter for de yngste. I Åstveithallen vil en også kunne møte elitespillerne til Tertnes Håndball.

Opplegget er enkelt: Man melder seg som deltaker i sekreteriatet i klubbhuset, og ved hjelp av kart over området oppsøkes de ulike postene, der en får prøve oppgaver og aktiviteter som passer for hele familien. Tilbake ved klubbhuset registreres deltakelsen, og alle som har deltatt i aktivitetene er med i trekningen om flotte premier gitt av lokale bidragsytere. Avslutning med premieutdeling er kl. 14:00.

Husk at Tertnesdagen er et åpent og gratis arrangement, også for ikke-medlemmer; alle er HJERTELIG VELKOMMEN!

  • 5. september 2013
  • mbrox