Stjernelaget er klar for Landsturneringen 2013

Vi i Tertnes Fotball er stolte over ”Stjernelaget” vårt. Denne helgen reiser laget på den årlige Landsturneringen i fotball og håndball for utviklingshemmede. I år arrangeres turneringen i ”Nordens Paris” – Tromsø. Laget er påmeldt i fotballcupen og skal møte skarpe motstandere i Innstrandens Tigers, Røa Unified, Balsfjord Stars og Tromsø. Klubben ønsker ”Stjernelaget” god tur og lykke til både sportslig og sosialt. Se gjerne linken www.landsturneringen.noStjernelaget

I Tertnes Fotball har vi mange fotballag for både jenter og gutter, barn som voksne. Ett av lagene våre er ”Stjernelaget”, et fotballag med ca 10-15 utviklingshemmede gutter og jenter i alderen 12 – 30 år. Siden dette laget er det eneste i sitt slag i Åsane, har vi spillere fra hele bydelen.

  • 5. september 2013
  • Tertnes Fotball Damer