Årsfest lørdag 26. januar 2013

Tertnes idrettslag fyller 60 år i 2013, og lørdag 26. januar, så tett opp til stiftelsesdagen som mulig, skal dette markeres på idrettslagets årsfest. Til denne festen inviteres ALLE som har tilknytning til Tertnes idrettslag, enten som utøver (over 18 år), lagleder, trener, styremedlem, eller som foreldre til aktive og tidligere aktive medlemmer.

I anledning 60-årsjubileet ønsker vi å samle inn bilder og avisutklipp fra idrettslagets historie, både av gammel og ny dato. Har du noe liggende som du ønsker å dele med andre, er det flott om det kan scannes og mailes til marit@tertnes.no. Men vi låner gjerne også originale bilder og avisutklipp; ta kontakt på nevnte mail eller telefon 41449034 (Marit Brox).

Påmeldingsfrist til festen er 16. januar 2013, meld deg på via link www.bit.ly/arsfest. For mer informasjon, se vedlagte invitasjon.

  • 29. november 2012
  • mbrox