Jørgen Mohus debuterte i Tippeligaen

Endelig fikk den tidligere Tertneskeeperen sin etterlengtede debut for Brann i Tippeligaen. Til tross for tap mot Viking så gjorde Jørgen en veldig god prestasjon mellom stengene

De fleste som følger med Brann kjenner til at Jørgen fikk sin Tippeligadebut utsatt før sommeren da han uheldigvis var skadet samtidig som Piotr Leciejewski var skadet. Den gang var det Øystein Øvretveit som voktet buret. Men når Leciejewski nå fikk sin andre skadeperiode for sesongen så var Jørgen frisk og rask og klar for oppgaven.

Det startet veldig uheldig da han måtte se ballen gå inn i nettet bak han før det var spilt 2 minutter på Viking Stadion. Det var etter en corner at Viking fikk avsluttet via en Brannspiller, slik at ballen skiftet retning, og Jørgen var sjanseløs på scoringen. Etter dette ble det imidlertid mange gode involveringer fra sisteskansen. Viking fikk en god del sjanser iløpet av kampen, blant annet alene med keeper, men det var ikke lett å få ballen inn bak Jørgen. Det ble dessverre en sjanse til som gikk i mål, nok en gang på corner, og Brann tapte til slutt 2-1.

Jørgen har vanket sine barndomsår i Tertnes før han i 2009 meldte overgang til Brann. Siden den gang har han to ganger vært utlånt til Åsane i 2.divisjon, da Brann på de tidspunktene ikke kunne tilby han en kamparena på samme/høyere nivå. Fra å være tredjekeeper i Brann har Jørgen i år tatt steget opp til å være nummer to etter Leciejewski.

Neste uke får Jørgen sin første A-lagskamp på Stadion når Brann tar i mot Tromsø i årets siste hjemmekamp. Vi gratulerer Jørgen med debuten, og ønsker han lykke til i hans første A-kamp på Stadion!

Jørgen i aksjon under A-laget sin treningsleir i 2008

  • 4. november 2012
  • andreashj