På tur til Hintertux

For 3. år på rad arrangerer Tertnes Alpin tur til Hintertux i Østerrike for Hordaland Skikrets, sammen med Bergen Skilag, Fana Alpin og Voss Alpin.

Turen i år var ny rekord, med over 100 deltakende og mer enn 50 aktive løpere, fra 10 år og oppover. Treningen foregår på isbre på 3200 meter, med varierte traseer avhengig av alder. Her ligger også verdenseliten og trener og gjør seg klar til sesongstart i Sølden om 14 dager.

Vi har hatt 8 flotte skidager med meget gode forhold og en flott sosial ramme både for løpere og foreldre. På vei hjem meldes det om at snøkanonene går for fult i skianleggene og vi håper derfor å være på ski igjen på Geilo siste helgen i oktober.

Vi ser frem til en spennende sesong, med sesongstart på Geilo 14 – 16. desember.

  • 31. oktober 2012
  • andreashj