Tertnes Night fredag 15. juni

Fredag 15. juni er det igjen klart for Tertnes Night.

Alle 6. og 7. klassinger inviteres til aktivitet i klubbhuset. Tertnes Night er et lavterskeltilbud for barn og unge i Tertnes-området, der de kan møtes i kafeen for å «henge» med venner, se på TV, spille Playstation og andre spill. Et utvalg ungdommer fra idrettslagets egne grupper står for opplegget, med voksne tilstede som tilsynsvakter.

Håper at mange stikker innom, vi åpner dørene til klubbhuskaféen kl. 19:00 og holder åpent til kl. 22:00. Dette er siste arrangement før sommerferien.

Velkommen til TERTNES NIGHT!

  • 13. juni 2012
  • mbrox
  • Asbjotom

    Har stor tro på de nye spillerne fra Bergen Nord! De kommer til å løfte laget denne sesongen..

  • taktikeren

    Enig med deg Asbjotom.. men har enda større tro på Steffen Olsen som i år kom fra Askøy. En utrolig målfarlig spiss som innehar både fart, fysik og gode avslutnings egenskaper. Har forstått det slik at han ikke hadde sin beste sesongen i fjor, men med nye og gode medspillere rundt seg har jeg troen på at han kommer til å «bøtte» inn mål i årest sesong.