Tertnesdagen 2012

Så ble nok en Tertnesdag gjennomført med suksess! På tross av en litt kald dag med mange sure regnbyger, møtte det opp mellom 250-300 personer, og de aller fleste deltok i Tertnes Tour, vår uhøytidelige aktivitetsløype i området rundt klubbhuset. Voksne og barn gikk inn for oppgavene med liv og lyst, og for de aller yngste var det stor stas å treffe de tre figurene Apa, Elfie og Ted kjent fra animasjonsserien Vennebyen.

Alle idrettslagets grupper var representert med ulike aktiviteter, og mens Turn og Håndball hadde oppgaver for alle innendørs i Åstveithallen, kunne man prøve seg blant annet på fotballtriksing, natursti med idrettsskolen og balansebrett med alpingruppen utendørs på Åstveit. I tillegg stilte Ulset Basket med aktiviteter i Åstveithallen. Det var småpremier til alle barn som deltok, dessuten ble det trukket ut flotte gevinster gitt av lokale bidragsytere.

Et arrangement som dette er ment først og fremst som et lavterskeltilbud til gode for nærmiljøet i Tertnes-området, dessuten er det en fin anledning for arrangørgruppene å få vist frem sine aktiviteter, og på den måten rekruttere nye medlemmer. Arrangøren Tertnes Idrettslag Allianse takker alle som deltok, og ønsker hjertelig velkommen tilbake til Tertnesdagen 2013!

Se bilder fra arrangementet her:

Tertnesdagen 2012
  • 25. mai 2012
  • mbrox