Skibuss fra Tertnes igjen

Nå kjører skibussen fra Tertnes igjen!

Hver onsdag utover vinteren (unntatt i vinterferien), kjøres buss med start fra Viddalen kl. 16, og retur fra Eikedalen kl. 21.

Dette er et supert tilbud som vi kan gjennomføre takket være støtte fra Fysakenheten i Bergen kommune. Det gjelder ungdom i alderen 13-26 år, og vi forutsetter at alle klarer seg selv i bakken. Likevel har vi på hver tur med en leder over 18 år som selv velger om en vil være i bakken eller «holde fortet» i varmestuen. Ta kontakt med Marit Brox, tlf. 414 49 034 om du har anledning til å være med som leder.

Billett til skibussen kjøpes på klubbhuset på dagtid; påmeldingsfrist hver uke er innen tirsdag kl. 14:30, men så lenge det er plass, får en være med om en kommer senere. Pris kr 160 som dekker både buss og heiskort (kr 80 for buss om en har sesongkort i Eikedalen).

  • 16. januar 2012
  • mbrox