«Årets ildsjel» og «Klubben i mitt hjerte»

Fra Norges Idrettsforbund har vi fått oppfordring om å informere om to viktige kampanjer for alle klubber og idrettslag i Norge:

Klubben i mitt hjerte                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Alle med tilkytning til idrettpå et eller annet nivå, har et eller flere idrettslag med en spesiell plass i hjertet, og for alle med tilknytning til Tertnes, håper vi at dette er Tertnes Idrettslag! Støtt klubben ved å gi din stemme på www.dagbladet.no/klubben. Klubbene (i forskjellige kategorier) som får flest stemmer, har mulighet for å vinne flotte utstyrspremier. Du kan stemme helt frem til og med fredag 25. november.

Årets ildsjel                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Frem til og med 20. november har alle i norsk idrett anledning til å nominere lokale ildsjeler innen idretten til prisen «Årets ildsjel» som kåres under Idrettsgallaen på Hamar lørdag 7. januar 2012. Prisen er en flott anledning for hele idretts-Norge å vise sin takknemlighet til alle ildsjeler og frivillige i små og store idretttslag. Hvis du mener at noen i og rundt Tertnes Idrettslag fortjener denne hedersbevisningen, send inn din nominasjon til Norges Idrettsforbund (www.nif.no/nyheter/Sider/ildsjel2011).

Mer informasjon om begge kampanjene finnes på www.idrett.no.

 

 

  • 17. november 2011
  • mbrox