KM tittel til 98 guttene

Etter en spennende kretsmester finale mot Bønes, tok til slutt Tertnes guttene seieren hjem. En fantastisk sesong går dermed mot slutten.Dagens kamp mot Bønes ble akkurat så tett og spennende som en KM finale skal være. Tertnes tok tak i kampen fra start og hadde et klart initiativ gjennom hele første omgang. Fine kombinasjoner på midten og giftige kanter bidro til flere store sjanser foran Bønes keeperen. Midt i første omgang tar Tertnes ledelsen på et fint skudd i hjørnet fra Håkon E. Resten av omgangen fortsetter i samme spor og Tertnes er uheldig som ikke avgjør kampen før pause.

Andre omgang er definitivt en annen kamp. Bønes kommer sakte, men sikkert inn i kampen og får en del gunstige brudd. I denne perioden vinner Bønes mange dueller og Tertnes blir liggende for lavt i banen. Som kjent vil dette ofte føre til sjanser i mot, og med 15 minutter igjen utligner Bønes på et skudd fra langt hold.

I hektiske sluttminutter bølger spillet fram og tilbake, men kampen ebber ut med 1-1 og uavgjort. Tertnes blir dermed KM mestre med flest cornere. Dette var en kamp hvor lagene hadde hver sin omgang, men som så ofte før i år har marginene vært på Tertnes sin side.

Årets sesong har vært fantastisk for 98 guttene med seier i Varegg Cup, Sognefjord Cup, kvartfinale i Norway Cup, puljeseier i serien og nå også KM tittelen. Det er bare å gratulere spillerne med strålende innsats i hele 2011.

Spillerne gratulerer hverandre under premieutdelingen etter kampen.
  • 13. november 2011
  • palnielsen