J16 i NM-finale!

Etter en fantastisk sesong for Tertnes J16-lag, med seier i Norway Cup og 2. plass i eliteturneringen Hafslund Cup, er jentene klare for NM-finale mot Kongsvinger søndag 9. oktober på Gjemselund Stadion. Tertnes slo Trondheims-laget Utleira hele 7-1 i semifinalen, men ingen i Tertnes-leiren tror at finalen mot hedmarkingene vil bli like enkel. I forbindelse med kampen har Norges Fotballforbund lagt opp til et svært omfattende program både før og etter kampen, og det er ingen tvil om at dette vil bli en stor opplevelse for Tertnes-jentene, uansett utfall av kampen. Fotballpresident Yngve Hallen skal være tilstede og dele ut kongepokalen, mens Tertnes er godt representert med en stor supportergjeng på ca 30 personer. La oss håpe de klarer å gi Tertnes-jentene den støtten de trenger for å hale i land NM-seieren.

 • 8. oktober 2011
 • jakobbg
 • KIL

  Kongsvinger var klart best og vant fult fortjent 5-1. Gøy å se at BB er ei 14 år gammel jente, Cecilie Dekkerhus!

 • Jo Raabe

  Se bilder, video og referat fra kampen på http://www.kil.no. Dere kjempa bra, jenter. Lykke til videre!

 • Sjefs-supporteren

  Gratulerer med sølv 🙂 Jentene har hatt et fantastisk år, Gull i Norway Cup, Sølv i NM og Hafslund cup. Serien er enda ikke ferdig og det er spennende om dere blir kretsvinnere i juniorklassen og opprykk i seniorklassen. Jentene er knall gode og de kommer fra verdens vakreste by 🙂