Fotballskolen er over

Ca 130 barn i alderen 7-12 år har i denne uken vært i aktivitet på Åstveit under Tertnes Tine Fotballskole.

Full aktivitet på Åstveit

Med ca 85 påmeldte deltakere de to siste årene, så ble årets fotballskole en knallsuksess med ca 130 deltakere. En periode måtte noen stå på venteliste, men etter at vi fikk supplert med utstyr ved hjelp av Gulen FK så kunne vi også ta imot disse forventningsfulle barna.

Dagene har vært fulle med fotballaktiviteter, og ble til slutt avsluttet med en turnering siste dagen. Det har vært mye smil og latter, og vi håper at dette gode humøret taes med videre utover høsten. Forhåpentligvis har alle jentene og guttene fått nye bekjentskaper på tvers av lag og alder, og nye venner de kan spille fotball med når de besøker Åstveit på fritiden.

Vi takker for et godt oppmøte og mange gode opplevelser, og håper at vi ser alle sammen igjen ved neste fotballskole!

Tertnes Fotball

 

Her kan dere se bilder fra fotballskolen.

  • 19. august 2011
  • andreashj